tenis
tenis

Polityka prywatności

Dokładamy wszelkich starań, aby korzystanie z naszych stron internetowych było wygodne i bezpieczne. Poniżej znajdziesz zasady Polityki prywatności, jakimi kierujemy się przy tworzeniu i administracji naszymi serwisami internetowymi.

1. Zbieranie danych

1.1 Administratorem serwisu pod adresem http://flexclub.pl (zwanego dalej "Serwisem"), a także wszystkich danych zebranych w ramach tego serwisu jest Klub Sportowy Grzegórzecki, z siedzibą w Krakowie, przy Al. Pokoju 16, kod pocztowy: 31-564, NIP 6761709442, REGON: 350535158, KRS 0000076760 (zwany dalej "Administratorem").

1.2 Serwis zbiera dane na dwa sposoby:

a) w sposób automatyczny, za pomocą plików Cookies, czyli niewielkich rozmiarów plików tekstowych, zawierających dane takie jak nazwa Serwisu i unikalny identyfikator pliku, pozwalający na gromadzenie danych statystycznych na temat wykorzystania Serwisu,

b) w sposób dobrowolny, za pomocą formularzy kontaktowych dostępnych na stronie, pozwalających na imienne zgłoszenie użytkownika w celu skorzystania z oferty Administratora.

1.3 Dane osobowe w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926, z późn. zm.), są zbierane wyłącznie w sposób dobrowolny, za pomocą Formularzy kontaktowych dostępnych w Serwisie. Użytkownik strony podający dane osobowe ma prawo dostępu do swoich danych, poprawiania ich oraz usunięcia ze zbioru w każdej chwili.

1.4 Dane zbierane w sposób automatyczny za pośrednictwem plików Cookies nie są danymi osobowymi w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926, z późn. zm.).

2. Wykorzystanie danych zebranych za pomocą formularzy kontaktowych

2.1 Wypełnienie formularza kontaktowego oznacza przesłanie danych osobowych znajdujących się w formularzu do Administratora. Dane te będą przetwarzane przez Administratora w celu realizacji procesu świadczenia usług takich jak np. umożliwienie udziału w rozgrywkach sportowych, potwierdzenia chęci udziału w organizowanych rozgrywkach lub przekazania dodatkowych informacji organizacyjnych.

2.2 Administrator może także wykorzystać dane przekazane za pośrednictwem formularza kontaktowego w celu marketingu własnych produktów i usług.

2.3 Administrator zobowiązuje się do nieprzekazywania uzyskanych za pośrednictwem formularzy kontaktowych podmiotom trzecim, chyba, że będą to podmioty upoważnione do takiego dostępu przez przepisy prawa obowiązującego na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.

2.4 Informujemy także, iż na podstawie art.10 ust. 2 ustawy z 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., nr 144, poz. 1204, z późn. zm.) udostępnienie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie za pośrednictwem środków komunikacji elektronicznej od Administratora, informacji handlowych w rozumieniu art. 2 pkt 2 wymienionej wyżej ustawy.

2.5 W każdej chwili, na podstawie art. 32 ustawy o ochronie danych osobowych, przysługuje Ci prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie przez Ciebie danych jest dobrowolne. Jeśli chcesz usunąć lub uzyskać wgląd, poprawić swoje dane – skontaktuj się z nami.

3. Wykorzystanie danych zebranych za pomocą plików Cookies

3.1 Dane zawarte w plikach Cookies wykorzystywane są w celu tworzenia statystyk serwisu, pomagających zrozumieć sposób wykorzystania serwisu przez użytkowników oraz optymalizowania jego zawartości.

3.2 W ramach serwisu stosowane są dwa typy plików Cookies:

a) sesyjne, o charakterze tymczasowym, przechowywane w przeglądarce internetowej do czasu jej zamknięcia lub opuszczenia Serwisu,

b) stałe, przechowywane w przeglądarce internetowej przez czas określony w parametrach pliku (zwykle nie dłużej niż 365 dni) lub do czasu ich usunięcia przez użytkownika.

3.3 Pliki Cookies pochodzące z Serwisu mogą także być wykorzystywane przez współpracujących z Administratorem reklamodawców, wydawców reklam, lub partnerów, w celu optymalnego kierowania wyświetleń reklam o tematyce zbliżonej do tematyki Serwisu.

3.4 W większości przypadków, przeglądarki internetowe domyślnie zezwalają na korzystanie z plików Cookies. W każdej chwili jednak możesz zablokować ich działanie za pomocą zmiany ustawień swojej przeglądarki internetowej. W tym celu zapoznaj się z instrukcją obsługi dostarczoną przez producenta, lub skontaktuj się z suportem technicznym producenta przeglądarki internetowej.

 

fb
tenissilowniaroweryplywaniejbbieg
Akceptujemy karty:
ProfitOkBenefit
Copyrights © 2012. All Rights Reserved.